YHDISTYKSESTÄ

Toijalan Seudun Työttömät ry on työttömyyden vähentämiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi ja sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi vuonna 1994 rekisteröity yhdistys. Yhdistys kuuluu Työttömien valtakunnalliseen yhteistoimintajärjestöön. Vuoden 2020 lopussa jäsenmäärä oli 32 henkilöä.

Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Akaan Toijalassa Hämeentie 41:ssä. Samoissa tiloissa sijaitsee myös yhdistyksen ylläpitämä kierrätyskeskus ja kahvio, jossa tarjolla on kahvia, teetä, mehua, pullaa ja voileipiä.

Kahvion tiloissa järjestetään jäsenille torstaisin ruokailu 5,00€ hintaan.

Työttömien tiloissa toimii myös käsityöpaja, jossa on saumuri, ompelukone, kolmet kangaspuut sekä paljon erilaista materiaalia jäsenistön käytössä. Yhdistyksellä on myös työkaluja puutarhan hoitoon ja puutöihin.

Jäsenistön käytössä on myös tietokone ja kopiokone.

Yhdistys järjestää työttömien neuvontapalvelua, tiedotustoimintaa, luentoja ja näyttelyitä. Jäsenistölle yhdistys järjestää harrastus- ja virkistystoimintaa, teatteri-, näyttely- ja messuretkiä, kesämatkoja sekä ulkoilu- ja kalastuspäiviä. Tilaisuuksista tiedotetaan Akaan Seudun digilehden MeNyt-palstalla, toimitilojen ilmoitustaululla ja kotisivujen ajankohtaista- osiossa.

Toimitilat ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00

Meidät löytää myös Facebookista!

https://www.facebook.com/toijalantyottomat/

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule toimimaan joukkoomme!

Toijalan Seudun Työttömät ry
Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita